GRÅHEGRE

I Norge er gråhegren først og fremst knyttet til kysttraktene, men den hekker også enkelte steder i innlandet. De tetteste bestandene befinner seg mellom Vest-Agder og Helgelandskysten. Arten hekker i kolonier og de store kvistreirene plasseres i store trær eller på berghyller. I Sør-Norge ankommer parene hekkeplassene allerede i mars. Føden er hovedsakelig fisk, men krabber, frosk og mus inngår også i dietten. Mange gråhegrer overvintrer i kystraktene, men mesteparten av bestanden tilbringer vinteren sørover i Europa.

Størrelse M-L-XL Kjøp den her.

DSC00181 Skjermbilde 2016-03-29 kl. 09.53.59